Bine ati venit!

0

Coş de cumpărături

Nu ai nici un produs în coşul de cumpărături.

DATELE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE DE SC ACTIVE PAPER SRL

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:

Date necesare pentru eliberarea facturilor

 • Numele Firmei / Numele si Prenumele

 • Date de identificare (CUI, CIF, J)

 • Adresa facturare

Date necesare pentru livrarea produselor

 • Numele si Prenumele persoanei de contact

 • Adresa de livrare

 • Numar de telefon ( pentru a putea fi contactat de curier)

Date necesare pentru comunicarea cu clientii ( confirmarea comenzii, confirmarea livrarii, confirmarea platii, feedback-uri, sesizari si reclamatii, retururi, newsletter si oferte)

 • Numele si Prenumele

 • Numar de telefon

 • Adresa email

Cine are acces la datele tale si cum le stocam - politica de confidentialitate

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.

La datele tale au access:

 • Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de support tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.

 • Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

Cat timp procesam datele personale?

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date. In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC ACTIVE PAPER SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti. Doar in cazul exprimarii consimtamantului dumneavoastra explicit, va vom informa cu privire la eventualele promotii, recomandari sau noutati de produse.

SC ACTIVE PAPER SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

SC ACTIVE PAPER SRL se aliniaza normelor Regulamentului 2016/679/UE privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestora (GDPR), intrat in vigoare in toate statele Uniunii Europene începând cu 25 mai 2018.

Numele, adresa dumneavoastra, e-mailul, numarul dumneavoastra de telefon se afla în baza noastra de date, deoarece, in baza interesului dumneavoastra fata de produsele noastre, ati initiat un contract de colaborare cu SC ACTIVE PAPER SRL.

Tratam datele dumneavoastra cu discretie si consideratie.

In cazul exprimarii consimtamantului de a primi mesaje informative din partea noastra, aveti oricand dreptul de a vi-l retrage. Nu trebuie decat sa trimiteti un mesaj cu NU MAI DORESC SA FIU INFORMAT la adresa info@birotika.ro

Va puteti exercita oricând dreptul de acces, rectificare sau stergere a datelor, de a restrictiona prelucrarea sau de a obiecta la prelucrare, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, adresandu-va in acest sens la acelasi contact precizat mai sus.

De asemenea, aveti dreptul de a formula o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)